tag:blogger.com,1999:blog-5936639897493365331.post9120083364210692325..comments2014-02-24T06:42:37.474-08:00Comments on Mamaakt (en zo): KeukenberichtenAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/13596946034661753428noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5936639897493365331.post-43354281820640528942014-02-03T05:55:17.207-08:002014-02-03T05:55:17.207-08:00Ha ja, het wordt hier ook een oefening in geduld :...Ha ja, het wordt hier ook een oefening in geduld :) Daarom heb ik 5 liter "gewone" kippensoep staan nu. Toen ik al aan het werk was las ik inderdaad ook ergens om er gebraden kip voor te gebruiken, doe ik dat een volgende keer gewoon.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13596946034661753428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5936639897493365331.post-77106425060228781102014-02-03T05:06:33.258-08:002014-02-03T05:06:33.258-08:00Ik maak altijd bone broth van het karkas van een g...Ik maak altijd bone broth van het karkas van een gebraden kip.....iets meer smaak dan.<br />Alleen krijgt dat hier niet de tijd om te verdrogen tot bouillonpoeder....dat wordt direct omgezet in vette smaakvolle kippensoep....:)Juffra Toertjeshttps://www.blogger.com/profile/06139183139003053846noreply@blogger.com